Audio

Affirm With Me

€29.99

Dankzij deze affirmaties kon ik weer verbinden met mijn vrouwelijke energie en hoefde ik niet langer 24/7 'aan' te staan. Het resultaat? Meer succes, vrijheid en flow. Ik gun jou hetzelfde. Maak deze shift ook in 5 minuten!
Ready to affirm Ready to affirm

Alles begint bij je gedachten New reality = New story

Activeer in vijf minuten meer succes, vrijheid en flow dankzij mijn favoriete affirmaties. Dit is het makkelijkste dagelijkse incheckmoment met jezelf. Je kan de affirmaties altijd en overal luisteren. Heb je moeite met mediteren? Dan is dit voor jou.
Ready to affirm Ready to affirm

Affirm With Me is voor jou als je:

  • Jezelf wil leren toestaan om te ontspannen en werken vanuit flow
  • Dagelijks een makkelijk incheckmoment met jezelf wilt
  • Jezelf wil programmeren voor meer succes en overvloed
  • Rust in jezelf wil ervaren
  • Meer succes wil zonder harder te werken


Onmisbaar om high performance te bereiken

Deze affirmaties zorgen er niet alleen voor dat je op een bewuste laag patronen shift, door ze hardop uit te spreken doe je dit ook met je onderbewuste. Wanneer je de affirmaties dagelijks luistert zal je merken dat dingen makkelijker gaan, je meer verbinding met jezelf ervaart, de controle vaker los kan laten en meer rust in jezelf ervaart.

Yess, wat heerlijk dat je met de Reconnect Sunday Guide aan de slag gaat. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Download de guide (PDF) via de knop hieronder.
Download de guide (PDF)
Oeps, er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ready to affirm

Binnen Feminine Performance werk ik op verschillende lagen om ambitieuze vrouwen weer in hun kracht te zetten zodat ze meer impact maken met hun bedrijf. De affirmaties behoren tot de mentale laag en zijn onmisbaar om high performance te kunnen bereiken.

Testimonials

Ervaringen van andere boss babes

No items found.

"Meer energie en focus"

Lieve Martine, ik ben onwijs blij met jouw hulp en begeleiding van de afgelopen tijd! Je bent eerlijk, maar altijd met liefde. Je hebt veel begrip en kennis en ik heb me altijd gehoord bij je gevoeld. Samen met jou heb ik mooie stappen kunnen maken met oa belemmerde overtuigingen waardoor ik meer grip heb op mijn gedachten, meer energie heb en met meer focus aan mijn bedrijf kan werken. Dankjewel 🤍

Lois Beernink
UGC / Social Media beheer

"Ik heb mijn vuurtje weer terug 🔥"

Een super waardevol traject gehad bij deze vrouw. Ze heeft mijn vuurtje weer aangekregen en heeft mij nieuwe handvaten gegeven om weer mee verder te komen in de toekomst. Ik heb veel meer controle over mijn gedachten/mindset en op welke frequentie ik stap. Ik weet nu dat dit volledig mijn keuze is en dat geeft mij zoveel kracht en vertrouwen. Ik ben super dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!

Yadzia Doolaege
Zangeres / VA

"One of my best decisions"

I can say that investing my time and money in Martine's coaching has been one of the best decisions I've ever made. The value I have received goes beyond the extensive knowledge Martine shares; it's the energy and joy she brings to every session that truly sets her apart. Her coaching has transformed my life. Martine's personalized approach and commitment to my growth have empowered me to achieve goals I once thought were out out of reach.

Eva Achhammer
Marketing / Real Estate

"Van paniekaanvallen naar rust en flow"

Ik kwam eindelijk van mijn paniekaanvallen af dankzij het 1:1 traject met Martine. Ik werk nu vanuit flow aan mijn business en voel me beter dan ooit. Iedere vrouwelijke ondernemer die bezig is met het behalen van haar doelen, heeft iemand nodig zoals Martine die kan zorgen dat je bij jezelf blijft en aandacht besteedt aan je eigen welzijn. Het is key om jezelf een traject als dit te gunnen wanneer je door wil blijven groeien met je business!

Lisan Wagenaar
CEO - UGC Academy

"Meer rust, vertrouwen en zachtheid"

Martine's invloed op mijn leven is zo life changing geweest dat ik haar voor dankbaar zal zijn. Ik raad haar 100% aan aan iedereen die haar performance wilt ontwikkelen. Haar praktische adviezen en technieken hebben me niet alleen als onderneemster versterkt, ook persoonlijk. Martine's warme en empathische benadering maakt elke sessie bijzonder waardevol. De inzichten die ik hieruit heb gehaald had ik alleen nooit kunnen hebben.

Meike van Daalen
Owner Travel Agency / PR

"Balans en in mijn kracht staan"

Martine heeft deuren voor mij geopend. Dankzij haar expertise, duidelijke uitleg en pure hart heeft ze me balans gebracht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. Hierdoor sta ik nu in mijn kracht en heb ik mijn bedrijf naar een volgend level kunnen laten groeien. Haar handvatten draag ik altijd met me mee. Als ik het traject in een woord moet omschrijven is het: Magisch ✨ 

Veerle de Jong
Ondernemer / Coach
No items found.
Ga van start

Affirm With me

€29.99

Ready to affirm Ready to affirm