Online programma

Queen of Femininity

€149,99

Transformeer naar de meest zachte en vrouwelijke versie van jezelf in slechts 4 weken. Dit is hét selfcare programma om jezelf te geven wat je nodig hebt en voor eens en altijd te verbinden met je vrouwelijke energie.
Start directStart direct

Your Softness Is Your Power

‘’Er was een tijd waarin ik rust, ontspanning en mijn zachtheid als zwakte zag. Ik dacht dat dit een bedreiging vormde voor mijn succes. Ik ging altijd door en negeerde mijn gevoelens en behoeften. Met een uitblijvende menstruatie, eczeem en acne als gevolg. Nu weet ik dat ik mijn zachte kant nodig heb om me goed te voelen, in mijn kracht te staan, mijn doelen te behalen en om te genieten van het succes wat ik behaal. Queen of Femininity bevat de eerste stappen van mijn methode. Ik raad iedere ambitieuze vrouw aan om dit programma te volgen’’. - With love, Martine
Start directStart direct

Are you ready to become a Queen of Femininity?

Dit is voor jou als je:

 • continu een opgejaagd gevoel hebt
 • alleen maar in je hoofd zit
 • prestatiedruk en bewijsdrang ervaart
 • de verbinding met je emoties/gevoel kwijt bent
 • lichamelijke klachten ervaart
 • niet in het moment kan zijn
 • meer resultaat, succes en omzet het enige is wat je blij maakt

Na dit programma:

 • ervaar jij rust in jezelf
 • zie jij jouw zachtheid als kracht om je doelen te behalen en weet je hoe je dit inzet
 • lukt het jou om van je hoofd naar je lichaam te zakken
 • beschik jij over gewoontes en routines die je dagelijks kan toepassen om rust in jezelf te vinden
 • ervaar jij meer innerlijke kracht
 • ben je af van prestatiedruk en het vergelijken met anderen
Yess, wat heerlijk dat je met de Reconnect Sunday Guide aan de slag gaat. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Download de guide (PDF) via de knop hieronder.
Download de guide (PDF)
Oeps, er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Start direct

You can't be in your femininity if you're in survival mode.

Testimonials

Ervaringen van andere boss babes

No items found.

"Meer energie en focus"

Lieve Martine, ik ben onwijs blij met jouw hulp en begeleiding van de afgelopen tijd! Je bent eerlijk, maar altijd met liefde. Je hebt veel begrip en kennis en ik heb me altijd gehoord bij je gevoeld. Samen met jou heb ik mooie stappen kunnen maken met oa belemmerde overtuigingen waardoor ik meer grip heb op mijn gedachten, meer energie heb en met meer focus aan mijn bedrijf kan werken. Dankjewel 🤍

Lois Beernink
UGC / Social Media beheer

"Ik heb mijn vuurtje weer terug 🔥"

Een super waardevol traject gehad bij deze vrouw. Ze heeft mijn vuurtje weer aangekregen en heeft mij nieuwe handvaten gegeven om weer mee verder te komen in de toekomst. Ik heb veel meer controle over mijn gedachten/mindset en op welke frequentie ik stap. Ik weet nu dat dit volledig mijn keuze is en dat geeft mij zoveel kracht en vertrouwen. Ik ben super dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!

Yadzia Doolaege
Zangeres / VA

"One of my best decisions"

I can say that investing my time and money in Martine's coaching has been one of the best decisions I've ever made. The value I have received goes beyond the extensive knowledge Martine shares; it's the energy and joy she brings to every session that truly sets her apart. Her coaching has transformed my life. Martine's personalized approach and commitment to my growth have empowered me to achieve goals I once thought were out out of reach.

Eva Achhammer
Marketing / Real Estate

"Van paniekaanvallen naar rust en flow"

Ik kwam eindelijk van mijn paniekaanvallen af dankzij het 1:1 traject met Martine. Ik werk nu vanuit flow aan mijn business en voel me beter dan ooit. Iedere vrouwelijke ondernemer die bezig is met het behalen van haar doelen, heeft iemand nodig zoals Martine die kan zorgen dat je bij jezelf blijft en aandacht besteedt aan je eigen welzijn. Het is key om jezelf een traject als dit te gunnen wanneer je door wil blijven groeien met je business!

Lisan Wagenaar
CEO - UGC Academy

"Meer rust, vertrouwen en zachtheid"

Martine's invloed op mijn leven is zo life changing geweest dat ik haar voor dankbaar zal zijn. Ik raad haar 100% aan aan iedereen die haar performance wilt ontwikkelen. Haar praktische adviezen en technieken hebben me niet alleen als onderneemster versterkt, ook persoonlijk. Martine's warme en empathische benadering maakt elke sessie bijzonder waardevol. De inzichten die ik hieruit heb gehaald had ik alleen nooit kunnen hebben.

Meike van Daalen
Owner Travel Agency / PR

"Balans en in mijn kracht staan"

Martine heeft deuren voor mij geopend. Dankzij haar expertise, duidelijke uitleg en pure hart heeft ze me balans gebracht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in mij. Hierdoor sta ik nu in mijn kracht en heb ik mijn bedrijf naar een volgend level kunnen laten groeien. Haar handvatten draag ik altijd met me mee. Als ik het traject in een woord moet omschrijven is het: Magisch ✨ 

Veerle de Jong
Ondernemer / Coach
Start direct

Bonus: masterclass drie oefeningen om je zenuwstelsel te kalmeren (t.w.v. €77)

€149,99

Start directStart direct