welkom in mijn wereld

Als Feminine Performance Coach geef ik vrouwen wat ik jaren geleden ook nodig had

Ik leerde op een harde manier dat ik als strong independent woman met veel ambities mezelf uitputte. Wegens een onverklaarbare knieblessure ben ik drie maanden tot stilstand gebracht. Dit was het ergste wat me kon overkomen, hoe kon ik aan mijn doelen werken?
Mijn verhaal
Mijn verhaal

Ik leerde op een harde manier dat ik als strong independent woman met veel ambities mezelf uitputte

Wegens een onverklaarbare knieblessure kon ik drie maanden niet lopen. Dit was het ergste wat me kon overkomen, hoe kon ik aan mijn doelen werken? Vanaf dit punt kwam ik in aanraking met mannelijke en vrouwelijke energie. En surprise; ik zat alleen maar in mijn mannelijke energie. Het was een overlevingsmodus die ik mijzelf had aangeleerd, op dat moment was er geen andere optie voor mij. Ik heb jaren besteed aan het creëren van een balans tussen die energieën. Hierin vond ik de diepgang waar ik naar op zoek was en merkte ik dat dit de sleutel is naar een duurzame manier van high performance als vrouwelijke ondernemer.
mijn transformatie

Ik ging van…

 • Werkweken van 60 uur
 • Onrust in mijn hoofd en lichaam
 • Hyperfocus op resultaat, materialisme en succes
 • 24/7 met werk bezig zijn
 • Volledig afgevlakt van mijn emoties 
 • Het gevoel te moeten strijden voor succes
 • Alles alleen willen doen
 • Geen menstruatie
 • Niet kunnen genieten van mijn succes

Naar…

 • Rust in mijn hoofd en lichaam
 • Werkweken gebaseerd op mijn cyclus (die ik weer terugkreeg)
 • Hoge focus en productiviteit
 • Ervaren dat dingen ook gemakkelijk mogen gaan
 • Genieten van leuke dingen zonder schuldgevoel
 • In het moment kunnen zijn
 • Niet overal de controle op willen hebben 
hoe ik jou kan helpen

Er is geen one-size fits all model in coaching

Zoals ik wist is er geen one-size fits all model in coaching. Dankzij mijn eigen transformatie en jarenlange onderzoek naar gedragspsychologie, performance en gezondheid weet ik patronen bij de vrouwen die hetzelfde doormaken snel te vinden.

Ik help jou te Reconnecten met jezelf en jouw power

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door menselijk gedrag. Waarom doen mensen wat ze doen? Ik houd van uitdaging en ben mijn carrière begonnen als sociotherapeut in de forensische psychiatrie. Mijn eigen transformatie, passie voor het ondernemerschap en ervaring in de therapeutische setting maakten een weg vrij om te doen wat ik het allerliefste doe: ambitieuze vrouwen Reconnecten met zichzelf, zodat zij weer in hun kracht komen te staan en meer impact kunnen maken met hun bedrijf. 

2018-2021

Waar het begon...

Ik was continu aan het werk, ik stond 24/7 aan, ik vond dat ik geen rust nodig had en ontspanning zag ik als teken van zwakte, ik benaderde situaties altijd zakelijk en afstandelijk en ik wilde geen tijd verspillen aan dingen die niet bijdroegen aan mijn succes. Ik had acne, was mijn menstruatie verloren en had regelmatig eczeemklachten. Ik had veel externe validiteit nodig en had een dopamine verslaving: ik scrolde veel op social media, er werden wekelijks Zara pakketten bezorgd en het draaide op dat moment voor mij om uiterlijk, status en succes. Allemaal om een interne leegte op te vullen. Ik was de verbinding met mijn emoties en intuïtie verloren en zat alleen maar in mijn hoofd. Ik dacht dat ik gelukkig was maar eerlijk.. ik was dit verre van.
2021-2022

Reality check

Ik kreeg een knieblessure en ik werd tot stilstand gebracht. Drie maanden heb ik niks kunnen doen en dit was het ergste wat mij ooit kon overkomen, omdat mijn werk het belangrijkste was voor mij op dat moment. Ik kreeg de realisatie dat ik ver verwijderd was van mijzelf doordat ik mij zolang had weggecijferd voor mijn doelen. Ik was aan het hustlen, op een ongezonde manier aan het streven naar iets wat buiten mijzelf lag. Het vuur wat ik in me heb is krachtig en dat leek het in die periode ook omdat ik veel gedaan kreeg. Toch was niets meer dan waar omdat mijn lichaam er zo aan toe was en mij feedback gaf over de manier waarop ik aan mijn doelen werkte... Ik besefte me dat het anders moest en dat ik hiervoor aan mezelf moest werken. Ik wist dat ik hiervoor mocht uitreiken naar hulp en het niet allemaal alleen hoefde te doen.
2022 and counting

Ik vond Feminine Performance

Tijdens deze reis heb ik zoveel gedaan en geprobeerd. Breathwork, yoga, systeemtherapie, healings, vrouwencirkels, you name it. En het heeft allemaal iets betekent, maar toch merkte ik dat het antwoord in mijzelf zat. Hier is mijn Reconnect methode ontstaan. Vanuit hier ben ik gestart met doen wat ik het liefste doe: het coachen van ambitieuze vrouwen zodat zij hun way of performance vinden en hun doelen behalen terwijl ze zich (echt) goed voelen. Het is mijn missie om van Feminine Performance de norm te maken. We mogen ons grote vuur inzetten op een manier waarop we een succesvol bedrijf runnen en tegelijkertijd onszelf geven wat we nodig zijn zodat we ons energiek, gelukkig, blij, gezond en stralend voelen. Dat is namelijk wat iedere vrouw verdient.
2018-2021
2021-2022
2022 and counting

Kwalificaties

Groei is mijn tweede natuur. In mijn jarenlange onderzoek heb geleerd dat kennis niks is zonder belichaming. Deze combinatie geef ik ook door aan de vrouwen waarmee ik werk.
mijn aanbod

2023

Emotioneel Lichaamswerk Certificaat

2022-2023

Pre-master gedragswetenschappen

2022

Motiverende Gespreksvoering Certificaat

2019-2022

Bachelor Social Work (GGZ-Agoog)

Coachingtrajecten

Our team has over 8 years of experience and have designed spaces from NY to Monaco.

01
2014 - 2016
Category

Interior design that is stylish & practical.

Gigi is a design company with a difference. We make interior design more accessible and affordable for everyone. Our team of experienced professionals has designed spaces from New York to Monaco – so we know what it takes to create an amazing living space.

02
2017 - 2019
Category

Craft both unique & memorable interiors.

Gigi is a design company that makes interior design more accessible and affordable for everyone. We believe that good design should be available to everyone, regardless of budget. Our team has over 8 years of experience in the industry and have designed spaces from New York to Monaco. We are passionate about helping people create their dream home.

03
2020 - 2022
Category

Designs that are on budget & functional.

Our mission is to create unique and memorable interiors that exceed our clients' expectations. Our vision is to be the go-to source for interior design solutions that are both stylish and practical. We believe that great design should be accessible to everyone, and we strive to provide our clients with high-quality, affordable solutions.

Meer klanten, omzet en voldoening zonder harder te werken?

Het is mogelijk dankzij Feminine Performance. Met mij aan je zijde geef jij jezelf wat je nodig hebt terwijl je blijft groeien met je bedrijf.
1:1 coachingtrajecten